Nová stránka nie je všetko, čo vám prinášame

Chceme vám prinášať tie najaktuálnejšie informácie. Preto sme popracovali na našej novej internetovej stránke. Rýchla orientácia na našom webe, či užitočné tipy a videá s ukážkami našej práce. Toto všetko u nás nájdete. Chceme vám zjednodušiť prístup k informáciám a službám, ktoré vyhľadávate a priniesť reálny a aktuálny obraz toho, čo ponúkame. Vieme, že práve internet je miesto, kde s nami mnohí z vás prichádzate prvý krát do kontaktu. Dali sme si záležať.

Potrpíme si na detaily

V MM výškové práce robíme všetko na 100%. Preto neustále pracujeme aj na našom webe. Napriek tomu tu už teraz nájdete množstvo informácií o profesionálnych výškových prácach, ktoré vykonávame, najmodernejších nástrojoch a technológiách, ktoré zaručujú kvalitu našich služieb a, samozrejme, niečo o našom pracovnom tíme. Ľudský prístup a práca, ktorá je zároveň koníčkom, sú základom nášho úspechu.

Nový blog, Facebook, či videá na YouTube

V týchto mesiacoch pribudne na stránke úplne nová sekcia – Blog. Nájdete tu články o službách, ktoré ponúkame, o tom, ako ich realizujeme a užitočné tipy a rady, ktoré veríme, že oceníte. Nezostali sme iba pri stránke. Uvedomujeme si dôležitosť sociálnych sietí, a to, že množstvo informácií dnes nájdete práve tu. Preto prinášame novinky, fotky, či videá našej práce aj na náš Facebook, Twitter, Google+ alebo YouTube.

Vždy je čo zlepšovať

Preto budeme radi, ak sa s nami podelíte o tipy ohľadom zlepšenia nášho webu či komunikácie na sociálnych sieťach. Chceme to robiť pre vás. Napíšte nám na info(a)mm-vyskoveprace.sk alebo cez kontaktný formulár a my vám ako prejav vďaky pošleme malú pozornosť.

A na záver spomienka na náš starý web 🙂

stary web